Οι ρομαντικές ψυχές πάνε Αστυπάλαια

Οι ρομαντικές ψυχές πάνε Αστυπάλαια

Η kathimerini.gr στο νέο της τεύχος “Greece is Νησιά” γράφει για την Αστυπάλαια. Αναφέρεται στις ομορφιές του νησιού, τις περιοχές που μπορεί κανείς να επισκεφθεί, τις βραδινές εξορμήσεις και πολλά ακόμη που δεν πρέπει να χάσεις από το νησί.

«Ιδανική για δύο. Αυτές οι λέξεις συνοψίζουν το καλοκαίρι μου στο νησί. Η Αστυπάλαια έχει την ομορφιά μιας μιγάδας, είναι μια Κυκλάδα στα Δωδεκάνησα. Στις παλιές γειτονιές στέκονται κατάλευκα σπιτάκια, αλλά και αρχοντικά στο χρώμα της ώχρας με στολισμένα γείσα στην οροφή. Έχει άγρια τοπία, χωμάτινους δρόμους χιλιομέτρων και αρκετά έρημα σκηνικά. Νιώθεις εδώ σαν να είσαι χιλιόμετρα μακριά από τον κόσμο, μόνος με το ταίρι σου.», όπως αναφέρεται στο άρθρο της Καθημερινής,

Ανακάλυψε όλες τις παραλίες της Αστυπάλαιας.

Στη συνέχεια, γίνεται λόγος για τις παραλίες του νησιού, οι οποίες ποικίλουν, Μικρές, μεγάλες, με βότσαλα, με άμμο, με βράχια. Παραλίες που αξίζει να καθίσεις μέχρι να βγει το ηλιοβασίλεμα, παραλίες που μπορείς να επισκεφθείς με σκάφος, παραλίες με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά.

Το κάστρο και οι ανεμόμυλοι είναι μέρη, τα οποία θα λατρέψεις, θα περπατήσεις και θα φωτογραφηθείς. Τα στενά δρομάκια, τα γνωστά μπαράκια και οι γευστικότατες ντόπιες συνταγές της Αστυπάλαιας θα σου μείνουν αξέχαστα για πολύ καιρό μετά το ταξίδι σου στο νησί.

Στο Astypalaia-island.gr θα βρεις τα πάντα για να οργανώσεις το ταξίδι σου στο νησί μας.