αστυπαλαια Astypalaia Astypalea

Η Αστυπάλαια όπως δεν την έχετε ξαναδεί, μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό drone βίντεο που εντυπωσιάζει!

Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί την Αστυπάλαια, θυμούνται ακόμη τα τόσα μοναδικά τοπία που «κρύβει» το νησί των Δωδεκανήσων. Οι δεκάδες παραλίες στην «δαντελωτή» ακτογραμμή καλύπτουν απόλυτα τις καλοκαιρινές μας επιθυμίες ενώ ο γραφικός οικισμός της χώρας ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη ομορφιά του κάθε στιγμή της ημέρας! Ένα πρόσφατο βίντεο με σπάνια πλάνα από drone, αποτυπώνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο όλα τα παραπάνω και πραγματικά μας «ανοίγει» από νωρίς την όρεξη για διακοπές και βουτιές στο «γαλάζιο» του Αιγαίου

Screen Shot 2017-05-10 at 00.50.19 copy

Οι πρώτες πανοραμικές εικόνες που απολαμβάνουμε από τις νησίδες Κουτσομύτης και Τηγάνι «μιλάνε» από μόνες τους. Τα χρώματα και η ηρεμία του τοπίου γοητεύουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! Highlight χωρίς αμφιβολία οι βουτιές από σκάφος και το γαλήνιο κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά της «εξωτικής» αυτής περιοχής του νησιού.

Screen Shot 2017-05-10 at 00.50.57 copy

Στην συνέχεια, η επιστροφή στο λιμάνι του Πέρα γυαλού με την αμφιθεατρική θέα της Χώρας μας χαρίζει ακόμη περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες. Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο προκαλούν τα πλάνα πάνω από το ενετικό κάστρο που αναδεικνύουν έναν από τους ομορφότερους οικισμούς της Ελλάδας σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Κατά την διάρκεια του ηλιοβασίλεματος, το μεσημέρι με το απόλυτο λευκό των παραδοσιακών σπιτιών και φυσικά το μοναδικό ξημέρωμα που έχει «χαραχθεί» στην μνήμη κάθε επισκέπτη της Αστυπάλαιας!

Πατήστε play και απολαύστε σπάνια πλάνα και σπάνιες ομορφιές που προσφέρει το νησί: