Γεύσεις Αστυπάλαιας σε γαστρονομική έκθεση της Νέας Υόρκης!
Η Αστυπάλαια πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες γαστρονομικές εκδηλώσεις που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. Τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα της «Αστυπαλιάς», μαζί με εκείνα άλλων ελληνικών νησιών του Αιγαίου, παρουσιάστηκαν σε ένα εκλεκτό κοινό παρευρισκομένων στο James Beard Foundation που κυριολεκτικά εντυπωσιάστηκε από τις ποιοτικές τοπικές συνταγές!
Οι Στ. Μισομικές, Χρ. Αθανασιάδης, Ι. Γαβαλάς, Γ. Στυλιανουδάκης και Π. Διαμαντής ήταν οι σεφ οι οποίοι ετοίμασαν τα πιάτα που «ταξίδεψαν» γευστικά όλους όσους παρευρέθηκαν στην επιμέρους εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο Νότιο Αιγαίο. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Izabela Wojcik (εκπρόσωπος του ιδρύματος James Beard) έκανε ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια για την ελληνική διατροφή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Θα ήταν χαρά μας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί, καθώς η ελληνική γαστρονομία βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα».