Στοιχεία Επικοινωνίας
Υπεύθυνος/η: Αναστάσιος Καζακίδης
Κινητό: 697 9649830
Email: tashinho_@hotmail.com
Πληροφορίες
Κατηγορία: Bar
Τοποθεσία: Χώρα
Σεζόν: Ιούνιος – Σεπτέμβριος

Στη Χώρα, στο γραφικό πλακόστρωτο στενό, στο δρόμο για το Κάστρο, κάτω από τους αναπαλαιωμένους μύλους «κρύβεται» το πιο διαδεδομένο μυστικό των Δωδεκανήσων: το Μύλος Bar.
Καλόγουστο, με διακοσμητικές εκπλήξεις, το πιο δημοφιλές μπαρ της Αστυπάλαιας σε παρασύρει σε υπέροχες βραδιές!
Η αρχή γίνεται στην αυλή, σ’ έναν εντυπωσιακό, αλλά απλά διακοσμημένο χώρο με τους γραφικούς μύλους -σήμα κατατεθέν της Πλατείας- να στέκουν από πάνω.
Στα εξωτερικά τραπεζάκια, αράζεις για ένα πρώτο χαλαρωτικό ποτό, ακούγοντας απαλή μουσική, προτού συνεχίσεις τη δράση στο εσωτερικό του μπαρ με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και τις freestyle μουσικές!
Η διάθεση είναι παρεϊστικη και καταλήγει σε βραδιές γεμάτες χορό και ωραίες μουσικές. Εδώ, μπορείς να συναντήσεις τους φίλους σου ή να κάνεις καινούργιους! Στο Μύλος Bar, ποτέ δε ξέρεις με ποιούς θα δεις το ξημέρωμα! Σ’ αυτό το νησί εξάλλου, λίγοι γυρνούν στα δωμάτια τους, πριν τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η κύρια είσοδος, με την όμορφη ξύλινη πόρτα, κλείνει ερμητικά μετά από κάποια ώρα, η ένταση της μουσικής ανεβαίνει και ξεσηκώνει τους θαμώνες. Στην άνετη μπάρα και στα stand απολαμβάνεις άψογα cocktails και μεγάλη ποικιλία ποτών.
Στα decks παίζει πολλή funky, groovy μουσική, jazz, rock και πιο απαλά ακούσματα, μαζί με κάποια ξεχωριστά ελληνικά κομμάτια. Η μουσική είναι γενικά «ανεβασμένη» με rock  διαθέσεις, jazz πινελιές, χωρίς όμως να αγνοεί τα καλοκαιρινά hits.
Το Μύλος Bar, ένας μεγάλος έρωτας!